24

běh

výsledky

Harfandění

07.09.2017 Praha 

archiv

výsledky

Harfandění celkem: 8454 , muži : 993, ženy: 600, běžci: 8454,  : 6861 [html] [pdf] [xls]

Pokud zde nemůžete najít své jméno, kontaktujte nás, prosím, na mailu info@sportchallenge.cz a napište nám, jaké startovní číslo (číslo čipu) jste obdrželi při prezentaci.

Jak probíhalo měření

Časomíra byla zajištěna pomocí jednorázových RFID čipů a cílové měřící brány. Každý závodník dostal startovní číslo s integrovaným čipem, které bylo určeno k nalepení na hrudník. Čip v přímé viditelnosti od antény cílové brány ve vzdálenosti do 10 metrů byl rozpoznán. Pro případ pomalého průchodu byl nadále čip další 3 minuty ignorován (za kratší dobu nešlo kolo uběhnout). Měřící brána neměla během měření žádné výpadky.

Co mohlo čtení čipu znemožnit

Všechny tyto problémy jsme se snažili preventovat informačními tabulemi a instrukcemi na prezentaci, ale bylo nás málo a běžců hodně. Budem na lepší prezentaci rozhodně pracovat.

Rozhodnutí pro výsledky

V případě, že máte ve výsledcích menší počet kol, než je uvedený: V tuto chvíli už nemůžeme měnit počty kol, peníze za benefici jsou již přidělené. Každopádně se rádi poučíme z předchozích chyb a zabráníme jim do budoucna, prosím napište nám na info@sportchallenge.cz, jak dopadl váš čip a jak vypadal v průběhu Harfandění.

V případě, že ve výsledcích není Vaše jméno, ale je tam Vaše číslo (resp. číslo čipu), napište nám prosím na info@sportchallenge.cz. Došlo ke ztracení Vaší přihlášky. Počty kol máme uložené, ale nezobrazujeme, aby nedošlo k tomu, že si nějaký vykuk přivlastní číslo s nejvyšším počtem okruhů.

V průběhu Harfandění se nám povedlo načíst přes 9000 průchodů více než 1300 lidí během 4 hodin. Toto číslo nelze měřit ručně, musíme se spolehnout na techniku a doufáme, že se nám spolu s Vámi podaří odladit všechny mouchy, které by mohly ještě bránit dobré věci.

soubor typ souboru velikost poslední změna
Harfandění pdf N/A 18.09.2017 06:15:06
Harfandění po kategoriích pdf N/A 18.09.2017 06:15:06

výsledková listina Harfandění

start ~ 14:00:00

poř. poř./kat. # jméno tým/klub/obec počet okruhů